Hvordan øger jeg gevinsten på min antenne uden at købe en High Gain-antenne?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vask den tomme frugtsaftbur med opvaskemiddel og ledningsvand. Brug et opvaskemiddel eller et håndklæde til at tørre tørretumblen.

2.

Åbn manila-mappen vandret på et bord. Rive strips af aluminiumsfolie ud. Dæk side af manila folder med strimler af aluminiumsfolie, skinnende side opad.

3.

Tape strimlerne af aluminiumsfolien til top, bund og sider af manila folder med strimler af cellofan tape.

4.

Stå dåsen, åben ende ned ved siden af ​​antennen. Hold manila mappen vandret. Placer bunden af ​​manila mappen mod midten af ​​den ene side af dåsen. Tape bunden af ​​manila-mappen, hvor den møder dåsen med strimler af cellofantape.

5.

Sæt venstre og højre side af manila-mappen rundt om dåsen. Tape bunden af ​​venstre og højre side til dåsen med strimler af cellofan tape.

6.

Placer antennen på toppen af ​​dåsen. Flyt antennen til en side af dåsen, så antennens bund berører både dåsen og den blanke side af aluminiumsfolien.

Tips og advarsler

  • Brug ikke tape, da det kan hæmme modtagelsen af ​​Wi-Fi-signalet.
  • Den modtagelige evne af en Wi-Fi-antenne dikteres af dens position i forhold til Wi-Fi-senderen. Forøg forstærkningen på antennen ved at opbygge en Wi-Fi signal booster. Du behøver bare nogle få dele fra hele huset og fra en købmand kombineret med fælles husholdningsværktøjer. Der må ikke købes ekstra elektronikdele, og antennen skal ikke adskilles eller ændres på nogen måde.