Sådan laver du din bærbare computer en trådløs basestation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér, om din bærbare computer har en indbygget trådløs netværksadapter. Læs klistermærkerne på den bærbare computer eller dens manual online. Hvis din bærbare computer ikke har en indbygget indstilling, er den nemmeste måde at bruge en enkel USB-adapter.

2.

Få en trådløs router til at oprette et netværk, og sørg for, at den er kompatibel med din bærbare computer. For at gøre dette skal du kontrollere den trådløse standard på din bærbare computer og sammenligne den med den standard, som routeren bruger.

3.

Plug in og tænder din router. Hver model leveres med en brugsanvisning, som vil guide dig igennem processen med at oprette det oprindelige netværk.

4.

Indstil din trådløse router ved at indsætte installationsguiden hjælper dig med at indstille det trådløse netværk og administrere alle tilgængelige muligheder.

5.

Tilslut den trådløse router med dit modem, Brug det Ethernet-kabel, du fik i router-sæt.

6.

Log ind på routers ledelseswebsted for at indstille forbindelsen og administrere indstillingerne for den trådløse basestation.

7.

Organiser sikkerhedsindstillingerne på dit trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med at oprette en trådløs forbindelse i din bærbare computer, skal du slutte den direkte til routeren via et Ethernet-kabel, som du ville gøre med en stationær computer. < / li>
  • Beskyt altid dit trådløse netværk med et kodeord for at forhindre nærliggende computernetværk i at bruge det.
  • En trådløs basestation er samtidig en sender og en modtager til det lokale trådløse netværk. Denne form for basestation består normalt af en router og en sender. Bortset fra at være et fokuspunkt for et lokalt netværk, kan en trådløs basestation også være en forbindelse mellem et trådløst netværk og et kablet netværk.