Sådan opretter du forbindelse til andre computere ved hjælp af USB-kabler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt softwaredisken, der fulgte med USB-USB-brostikket i cd-dvd-rom'en på en computer. Tillad programmet at indlæse sig automatisk, og følg derefter vejledningen på skærmen for at installere softwareprogrammet.De fleste, hvis ikke alle, USB-USB-softwareprogrammer giver dig mulighed for at installere et fildelingskæde eller et netværkskobling. Vælg om du vil forbinde computere med en 'linktilstand' eller med en 'netværkstilstand'. Vælg 'Link Mode', hvis du bare vil dele eller overføre filer og mapper. Vælg 'netværkstilstand', hvis du vil dele filer, printere og internetadgang. Gentag den samme proces på den anden computer, som du vil oprette forbindelse til den første computer.

2.

Få et USB-USB-brokabel og placer de to computere med tilstrækkelig afstand imellem hver andre til at tillade, at USB-USB-brokabelet tilsluttes USB-portene på de to computere med tilstrækkelig slæk.

3.

Find USB-portene på begge computere og tilslut USB-USB-kabel til portene. Sørg for, at begge stik er nemmere monteret i portene, og at der er nok slæk på kablet for at undgå spænding på kablet. Begge computere skal kunne genkende hinanden, så snart du tilslutter USB-USB-brokablet.

Der kan være tidspunkter, når du tænker på den nemmeste måde at forbinde to computere med for at overføre filer fra en computer til en anden, eller dele en internetforbindelse uden en router. Du kan blive fristet til at eksperimentere ved at få et USB- eller Universal Serial Bus-kabel og tilslutte det direkte til computerens USB-porte. Hvis du forbinder dine computere direkte via et enkelt USB-USB-kabel, brændes USB-portene på din computer. Den rigtige måde at forbinde to computere ved hjælp af et USB-USB-brokabel.