Sådan opsættes SSL på IIS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager (IIS) Manager' for at åbne din hovedkonsol.

2.

Klik på det websted, du vil konfigurere, og klik på 'Opret et selvtegnet certifikat' til højre. Dette åbner en konfigurationsskærm. Indtast dit website venlige navn i tekstboksen. Dette kan være et hvilket som helst navn, du vil knytte til hjemmesiden. Klik på knappen 'OK' for at oprette certifikatet.

3.

Klik på linket 'Bindinger', der nu er aktiveret i højre side af vinduet. Dette konfigurationsvindue binder det nye SSL-certifikat til hjemmesiden.

4.

Klik på knappen 'Tilføj' i det åbnede konfigurationsvindue. Vælg det venlige navngivne certifikat fra rullemenuen. Klik på 'OK' for at gemme bindingen til din hjemmeside. Klik på 'OK' igen i hovedkonfigurationsvinduet.

Internet Information Services (IIS) giver dig krypteringstjenester, så du kan beskytte dine brugeres informationer. Krypteringstjenester kodes informationstjenesterne fra en klientcomputer til en server. Når serveren sender oplysninger tilbage til klientcomputeren, er returdataene også kodet. IIS har en hurtig konsol opsætning til at konfigurere SSL til at kryptere webstedsdata på din server.