Hvordan bruger jeg en Linksys WRE54G med en WRT54GX4?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din Linksys trådløse forlænger til en stikkontakt. Den trådløse forlænger leveres med et strømkabel, der, når det er sat i en stikkontakt, automatisk tænder enheden.

2.

Sæt Linksys trådløse extender-cd-rom i din computer. Efter et sekund eller to vises Linksys Wireless Extender-opsætnings- og konfigurationsprogrammet på skærmen. Klik på 'Næste'.

3. Indtast navnet på det trådløse netværk, der oprettes af din Linksys trådløse router og dit netværksadgangskode til konfigurationsprogrammet. Klik på 'Næste'. Din computer vil automatisk konfigurere den trådløse extender til at blive en del af det trådløse netværk.

4.

Flyt din trådløse extender så langt væk fra din Linksys trådløse router som helst, helst omkring 30 til 60 fod. Dette vil så forlænge rækkevidden af ​​dit trådløse netværk med yderligere 30 til 60 fod, så du kan bruge internettet på langt større afstande væk fra routeren.

Linksys WRT54GX4 er en trådløs router, der er i stand til at oprette et trådløst netværk. Linksys WRE54G er en rækkevidde, der kan tage dit eksisterende trådløse netværk og udvide dets rækkevidde, så du kan bruge internettet længere væk fra routeren end du kunne før. Hvis du vil bruge begge disse enheder sammen, er alt du skal gøre, at forbinde dem ved hjælp af den korrekte procedure.