Hvordan konfigurerer jeg en Belkin F5D7230 som en bro?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tæt din Belkin-router til en computer med et Cat5 Ethernet-kabel. Tilslut den ene ende af kablet til en af ​​de fem LAN-porte på bagsiden af ​​routeren. Tilslut den anden ende af kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​en stationær computer eller på en bærbar computer.

2.

Åbn en webbrowser og indtast standard IP-adresse til Belkin-router i adresselinjen i browseren. Standard IP-adressen er 192.168.2.1. Klik på 'login' hyperlinket. Belkin-routeren har som standard ikke adgangskode. Klik på 'Send' for at få adgang til brugergrænsefladen til Belkin-router.

3.

Klik på 'Status' hyperlinket og skriv ned LAN / WLAN MAC adressen på et stykke papir.

Klik på 'Wireless Bridge' hyperlinket placeret i venstre kolonne under 'Wireless.' Aktivér 'Trådløs overgang' og 'Aktiver KUN bestemte adgangspunkter til at forbinde.'

5.

Indtast LAN / WLAN MAC-adressen i feltet 'AP1.'

6.

Afbryd routeren fra computeren og duplikér trin 1 til 4 med den anden router.

Konfiguration af en anden Belkin F5D7230 trådløs router til at fungere som en bro til din primære Belkin F5D7230 router effektivt fordobler størrelsen på dit private trådløse internet. En computer, der er tilsluttet dit netværk, kan hoppe fra en router til den næste uden at bryde den internetforbindelse, den har med dit netværk. Dette giver mulighed for problemfri download eller upload, hvis du flytter fra en router til den næste.