Hvordan man laver og sælger økologisk kosmetik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Making the Cosmetics

1.

Sæt en spiseskefuld bivoks-pastiller i en glasskål, læg skålen i en mikrobølgeovn og smelte.

2 .

Tilsæt to spiseskefulde pulveriseret mica mineral. Vælg hvilken som helst tone, du vil have, uanset om du laver lipglans eller creme øjenskygge. Rør om en teskefuld bærerolie. Økologisk kokosolie er populær i naturlige makeup- og kropsprodukter, men du kan også bruge rosehøf, abrikos eller mange andre Ingredienser til naturlig hudpleje og kosmetik kan nemt findes i en håndværk og hobbyforretningsbutik eller skønhedssalgsforhandler online.

3.

Hæld den farvede smeltede blanding i en makeup beholder efter eget valg. Til læbestifter og glosser skal du bruge et læbestiftrør eller en gryde. For øjenskygge er en plastikpotte nyttig. Disse emballagevarer kan købes sammen med ingredienser fra håndværk og hobbyforretninger.

4 .

Placer den varme sminke i køleskabet, og lad den sidde i en time for at hærde, klar til brug. Gentag disse grundlæggende trin for at skabe flere farvevariationer for læbestift, ikke-pulverformet øjenskygge og endog kind rouge.

5.

Kombiner en blanding af organiske glimmerpulvere til at skabe pulverformet makeup. Stift, der dækker pulver, øjenskygge og selv rødme kan nemt laves direkte i sin pakke på denne måde.

Salg af makeup

1.

Få en sælger tilladelse fra din lokale handelskammer. Sælgers tilladelser giver dig mulighed for at sælge varer, samtidig med at du opkræver moms fra kunder. Dette giver igen dig mulighed for at betale regeringsafgiften på din hjemme makeup forretning.

p> Byg en blog for at diskutere din kosmetik med verden. Brug en gratis blogplatform og design det i overensstemmelse hermed. Brug beroligende farver som pasteller eller giv din marketingblog en naturlig, økologisk følelse med grønne og jordarter.

3.

Markér dine varer på lokale opslagstavler og online. Tilmelding til videresælge websteder som Ebay.com er en anden mulighed. Etsy.com, et andet videresælge websted, er en stadig mere populær markedsplads for håndlavede varer som kosmetik og sæbe.

4.

Pris dine produkter konkurrencedygtigt. Sørg for at prise dem, så du i det mindste får det, du bruger på ingredienserne i dine produkter , men hold priserne rimelige, så dine kunder ofte kan nyde kosmetikken.

5.

Få dine kosmetik testet. Brug enten et hjem PH test kit eller send kosmetik til et anlæg til at gøre testen for dig. FDA kræver, at naturlig kosmetik skal være på en sikker PH for folk at købe og bruge på deres hud. Testning af din kosmetik hjælper også med at detektere bakterier, der kan komme ind i kosmetik under forberedelsen. Det forhindrer dig i at sælge usikre varer. Home test kits er økonomiske og kan findes i håndværk og hobby forsyning butikker, eller gennem en online grossist af sæbefremstilling forsyninger. Testfaciliteter omfatter handelsskoler, samfundskollegier og universiteter, der tilbyder kosmetologikurser. Disse steder kan teste dine produkter efter anmodning.

Tips og advarsler

  • Tilføj konserveringsmidler som natriumlactat til din hjemmelavede kosmetik for at holde dem holdbare og friske . Natriumlactat hjælper kosmetiske præparater til at vare overalt fra ni måneder til et år. Det beløb du bruger afhænger af hver enkelt opskrift, så det er nødvendigt at indhente og studere kosmetiske opskriftsbøger, så du kan beregne beløbene korrekt.
  • Tiltræk kunder ved at oprette butik på et lokalt loppemarked eller bytte mødes. Lej en booth på en af ​​disse stærkt handlede markedspladser. Lav visitkort og udlever dem til tilskuere.
  • At leve en grøn og organisk livsstil giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige typer kosmetik og kropspleje. At lave og sælge din egen hjemmelavede økologiske kosmetik giver dig en hobby, der kan blive til en lukrativ forretning. En indsats for selv noviceen, fremstilling og markedsføring af organisk makeup er sjovt og givende.