Hvordan tilslutter jeg en Dell C600 til internettet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opkaldsforbindelse

1.

Find modemforbindelsesporten bag på computeren. Denne port vil se ud som en telefonstik, da du vil forbinde en telefonlinje direkte til din computer for at få adgang til din opkaldstjeneste. Der vil være to havne placeret lige ved siden af ​​hinanden. Modemforbindelsen bliver den mindste af de to. Den anden er netværksforbindelsesporten, som bruges til at oprette forbindelse til bredbåndsinternet, som f.eks. Kabel eller DSL.

2.

Slut den ene ende af en telefonlinje til modemmet forbindelsesport.

3.

Slut den modsatte ende af telefonlinjen til en telefonstik i dit hus.

4.

Tænd for din Dell C600, og følg instruktionerne fra din internetudbyder. Hver udbyder har forskellige instruktioner til, hvordan du opretter din første forbindelse, så du skal ringe til dem for at få din forbindelse startet.

5.

Klik på internetbrowsersikonet på dit skrivebord eller systembakke, når du har oprettet din forbindelse. Klik på knappen 'Connect' for at starte opkaldsprocessen.

Bredbåndstilslutning

1.

Find netværksforbindelsesporten bag på din bærbare computer . Dette vil være den største af de to forbindelsesporte.

2.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til netværksporten på din bærbare computer.

3 .

Slut den modsatte ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit bredbåndsmodem. For bredbånd har du enten et kabel eller et DSL-modem (Digital Subscriber Line).

4.

Kontroller, at en kabelledning er forbundet til dit kabelmodem fra en stikkontakt i din væg. Der vil være en forbindelse på modemets bagside for at indsætte kablet i. For DSL skal du sørge for, at der er en telefonlinje tilsluttet fra den ene ende af DSL-modemet til en DSL-konfigureret telefonstik. For både kabel og DSL skal en tekniker komme til dit hus for at konfigurere dine forbindelser oprindeligt. Dette vil blive planlagt, når du først abonnerer på din tjeneste.

5.

Følg de instruktioner, du har fået af din tjenesteudbyder for at initialisere din forbindelse. Når du har oprettet din forbindelse, er det lige så nemt at komme til internettet for at sikre, at alt er tilsluttet korrekt og klikke på internetbrowserikonet på din computer.

Trådløs router

1. < / p>

Slut den ene ende af en Ethernet til dit kabel eller DSL modem. Slut den anden ende til en af ​​Ethernet-portene på din trådløse router. Du skal bruge et andet Ethernet-kabel til at forbinde routeren til din bærbare computer til første konfigurationsformål.

2.

Konfigurer din trådløse router ved at åbne din internetbrowser og indtaste den URL-adresse, som svarer til din router. Dette vil blive givet i brugervejledningen til din router, da hver webadresse er forskellig for hver modelrouter. For nogle modeller skal du måske indtaste et brugernavn og en adgangskode. Dette er normalt 'admin' for begge felter, men instruktionerne med din router vil helt sikkert fortælle dig.

3.

Opsæt dit netværksnavn, routeradgangskode og administrativt kodeord til din trådløse router. De trin, du tager for at gøre dette, vil variere afhængigt af den modelrouter, du bruger. Igen vil retninger blive inkluderet med routeren. Sørg for at gemme dine indstillinger, når du har gennemført disse handlinger.

4.

Tag stikket ud af Ethernet-kablet, der kører fra din bærbare computer til den trådløse router, og sluk alt.

5.

Skift alt igen og klik på ikonet Internet browser på dit skrivebord eller systembakke. Du vil oprette forbindelse direkte til internettet. Du kan kontrollere signalstyrken på dit trådløse netværk ved at se på ikonet Trådløst netværkstilslutning i systembakken på dit skrivebord.

Tips og advarsler

  • Før du tilslutter og frakobler kabler til enheder, skal du altid sørge for, at alt er slukket for at undgå fejl i enhederne.
  • Dell C600 bærbar computer er udstyret med internetforbindelse kapaciteter. Den leveres med et trådløst kort, som allerede er forudinstalleret og både modemforbindelse og netværksforbindelsesporte til opkalds- og bredbåndsforbindelse. Du skal kontakte en internetudbyder og købe en internetpakke for at sikre adgang til et internetnetværk. Når du har gjort det, kan du vælge mellem følgende muligheder for at forbinde din Dell C600 til internettet afhængigt af den service, du har købt: opkald, bredbånd eller trådløs.