Sådan deaktiveres Linksys Network Monitor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indtast standard routeradressen i en webadresselinje i en webbrowser. Standard IP-adressen til Linksys er 192.168.0.1. Tryk på enter for at indlæse GUI'en. GUI'en rummer alle routerens interne indstillinger.

2.

Indtast brugernavn og kodeord. Normalt er standardnavnet 'admin', som standardadgangskoden er også 'admin'. Din model af Linksy-router kan dog være anderledes. Hvis disse standardindstillinger ikke virker, skal du henvise til RouterPasswords.com for en liste over routermodeller og brugernavne og adgangskoder, der fungerer for din model. Tryk på enter for at få adgang til din router s GUI.

3.

Klik på 'Administration' hyperlink og deaktiver 'Remote Administration.' Klik på hyperlinket 'Rapportering' og deaktiver 'Log'. Når du er på rapporteringssiden, skal du deaktivere 'E-mail-meddelelser. Klik på hyperlinket' Gem indstillinger 'for at opdatere routeren.

Tips og advarsler

  • Nogle Linksys-routere kræver en fast forbindelse til en computer for at få adgang til GUI'en. Hvis du ikke kan få adgang til GUI uden at være fysisk forbundet til en computer, skal du sætte et Ethernet-kabel i en LAN-port på bagsiden af ​​routeren og derefter tilslutte den anden ende af kablet i Ethernet-porten på din computer.
  • Hvis du er en netværksadministrator, eller du vil tilføje lidt mere sikkerhed til dit hjemmenetværk, skal du overveje at slukke for Linksys netværksovervågning. Med overvågning er det muligt at se de online-websteder, folk har adgang til via din trådløse router. Selvom dette tillader en netværksadministrator evnen til at overvåge netværkstrafik, kan det tillade en computer hacker adgang til din webtrafik, hvilket kan øge sandsynligheden for computersvindel.