Sådan får du adgang til bredbånd fra en LAN-linje

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut modemet til routeren. For at etablere forbindelsen skal du sætte et Ethernet-kabel i Ethernet-porten på bagsiden af ​​modemet og tilslut den anden ende til porten mærket 'Internet' på routeren. Tilslut begge enheder til deres strømkilder, og tænd dem om nødvendigt.

2.

Luk computeren.

3.

Slut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​computeren, som du gerne vil oprette forbindelse til netværket. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til en åben port på bagsiden af ​​routeren. De fleste routere har fem Ethernet-porte, fire mærket '1' til '4' og en anden mærket 'Internet'. Sørg for, at kablet, der kører fra computeren til routeren, er tilsluttet en af ​​de nummererede Ethernet-porte.

4.

Tænd computeren.

5 .

Aktivér Ethernet-porten på computeren. For at gøre dette skal du åbne startmenuen og derefter klikke på 'kontrolpanel'. Fra kontrolpanelet klikker du på 'Netværk og Internet', efterfulgt af 'Netværk og delingscenter'. Klik på 'Administrer netværksforbindelser' inden for Netværks- og delingscenter. '

6.

Højreklik på netværksadapteren og vælg' Aktivér. 'Når aktiveret, vil du være kunne få adgang til bredbåndsinternetforbindelsen.

Computere kan oprette forbindelse til et netværk ved hjælp af enten en hardwired Ethernet-forbindelse eller et Wi-Fi-signal. Hvis netværksrouteren er tilsluttet et kabel, DSL eller anden bredbåndskilde, vil de computere, der er tilsluttet netværket, også kunne få adgang til internettet. I modsætning til Wi-Fi-forbindelser behøver brugere, der forbinder til et netværk via Ethernet-kabel, ikke at indtaste en netværksnøgle, hvilket er en vigtig sikkerhedsforanstaltning, der bruges til at sikre, at uautoriserede Wi-Fi-brugere ikke får adgang til netværket.