Sådan konfigureres en bærbar computer til trådløs forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for de trådløse funktioner. På en bærbar computer indebærer det at trykke på en knap eller ved at trykke på en kontakt. Knappen, der ligger i F-tasten række på dit laptop tastatur, ligner et radiotårn med lyd, der stammer fra toppen. Tryk på knappen for at tænde og slukke trådløst. Afhængigt af din fabrikant kan knappen faktisk være en switch. Luk den bærbare computer og følg den tomme tyk kant for en switch.

2.

Klik på computerikonet nederst til højre på skrivebordet. Vælg 'Connect eller Disconnect.' Vælg din forbindelse. Vælg 'Connect.' Marker feltet 'Gem dette netværk' og klik på 'Luk'. Hvis der af en eller anden grund ikke vises nogen forbindelser i forbindelse til et netværksvindue, skal du gentage trin et.

3.

Kontroller din bærbare computer for trådløse funktioner. Klik på 'Start', 'Computer' og 'Enhedshåndtering.' Klik på plustegnet ved siden af ​​netværksadaptere. Du skal have mindst en. Kig efter enten '801' eller 'trådløs' i navnet på adapteren. Hvis computeren ikke har en, skal du købe en trådløs adapter og installere den. Driverne til adapteren skal muligvis opdateres. Højreklik på adapteren og vælg 'Opdater drivere.' Hvis du ser et 'X' eller udråbstegn næste til adapteren, opdater dine drivere.

De fleste trådløse bærbare computere kommer direkte fra producenten med trådløse funktioner. Ingen har brug for en bærbar computer, der ikke kan gøre alt en stationær kan, og det inkluderer tilslutning til internettet. Bærbare computere fra midten af ​​90'erne har muligvis ikke trådløse funktioner. Med tilføjelsen af ​​en trådløs adapter kan du behandle dem ligesom enhver anden laptop. Konfiguration af din bærbare til trådløse er en simpel proces, der kræver meget lidt computer ekspertise.