Dedikeret Online Server Web Hosting Information

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Basics

Ifølge WebHostingSearch.com er en dedikeret server en computer, der kun bruges som netværksserver. I forbindelse med webhostingvirksomheden er en dedikeret server en computer, der udelukkende udlejes, som leverer hosting-tjenester til en konto eller et domænenavn.

Valg

Der findes to typer dedikerede serverwebhosting muligheder: administreret og ustyret . En ustyret konto indeholder normalt det grundlæggende: hardware, et operativsystem, den dedikerede server og internetforbindelse. En administreret konto indeholder de grundlæggende og andre tjenester, der normalt er forbundet med en webmaster, for eksempel at sikre at alt hardware og software fungerer korrekt eller endda designe og vedligeholde hjemmesiden.

Udbydere

WebHostingSearch.com har en top ti liste af dedikerede server web værter. Udbydere omfatter Hi Velocity Hosting, i Motion og Single Hop. Priserne for disse tjenester varierer afhængigt af de valgte hardware og hosting muligheder. Tjenester kan koste fra omkring $60 til $200 om måneden. Web hosting på en dedikeret server er en tjeneste, der typisk bruges af virksomheder. En dedikeret server tillader en klient at bruge en netværkscomputer til at være vært og opbevare sit websted. Mens enkeltpersoner kan erhverve disse tjenester, er web hosting på en delt server typisk mere overkommelig.