Den trådløse router forbinder ikke til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller netledningen. Tryk let på stikket i stikkontakten, og tryk forsigtigt på forbindelsen på bagsiden af ​​routeren. Lysene skal blinke eller gløde på forsiden. Ingen lys angiver strømtab; Prøv en anden stikkontakt eller tænd for stikket. Udskift modemet, hvis du har udskiftet udgange og kontrolleret strømforbindelsen, og den stadig ikke tændes. Det er billigere at udskifte modemet end at reparere det.

2.

Tag stikket ud af modemet og routeren. Sluk for computeren. Vent 60 sekunder. Tilslut modemet og vent på forbindelsen til etablering. Hvis modemet ikke tilsluttes, forårsagede forbindelsen routerens funktionsfejl. Ring til din internetudbyder for at spørge, om der er en fejl. Når forbindelsen sikres, skal du tilslutte routeren. Vent til forbindelsen. Hvis routeren forbinder, skal du tænde for din computer og forsøge at få adgang til internettet. Et mislykket forsøg signalerer problemer med din konfiguration af forbindelsen på computeren.

3.

Nulstil dine routerindstillinger til standard ved at følge instruktionerne, der fulgte med routeren. Dette skal ikke være nødvendigt, hvis du ikke har konfigureret, konfigureret eller ændret indstillingerne på routeren i de foregående to uger. .

Tips og advarsler

  • Bekræft forbindelsesproblemet med din router ved at forbinde computeren til modemet med en Ethernet-kabel. Sluk for computeren og tag modemet ud. Vent 60 sekunder. Tilslut modemet og vent på forbindelsen. Tænd computeren. Hvis du har adgang til internettet, har routeren funktionsfejl.
  • Når du har forsøgt at reparere routeren som foreslået uden positivt resultat, skal du købe en ny router. At sende routeren ud for reparation tager ofte mere penge og tid end blot at erstatte routeren.
  • En korrekt oprettet router fungerer, når et af de elementer, der skal fungere, forsvinder. Routere bruger et signal, der sendes fra et vedhæftet modem, og leder det til tilsluttede computere. Det har brug for magt, et internet signal og en korrekt opsætning. Grundlæggende fungerer routere som en lampe; du tænder den, og den forbliver tændt, indtil du slukker den, medmindre strømmen går ud eller en tilsluttet komponent fejler.