Sådan hoster du Windows ASP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen, og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Klik på linket 'Programmer' i hovedindstillingerne i Kontrolpanel. Klik på 'Slå Windows-funktioner til eller fra' for at se en liste over Windows-hjælpeprogrammer i det åbne vindue.

2.

Klik på 'Tillad' -knappen i advarselsdialogboksen. Advarslen vises kun, hvis dette er første gang du kører Windows-komponentudvidelsesværktøjet. Når advarselsvinduet lukkes, vises en liste over Windows-komponenter.

3.

Marker feltet 'Internet Information Services'. Klik på 'OK'. Det næste vindue viser en liste over motorer, der kører hver type onlineapplikation. Marker afkrydsningsfeltet 'ASP.NET.' Kontroller 'ASP', hvis du vil være vært for den ældre, klassiske ASP, der bruges i nogle ældre webapplikationer.

4.

Klik på 'OK' -knappen. Windows installerer og konfigurerer IIS-komponenten til ASP. Når det lukker, skal du åbne et webbrowservindue.

5.

Skriv 'http: // localhost' i webbrowser vinduet. Dette åbner en ASP-webside på din nyligt konfigurerede IIS-server og bekræfter, at installationen er gennemført med succes.

Windows Internet Information Services (IIS) -konsollen giver dig mulighed for at være vært for ASP.NET-sider. ASP er en Microsoft-motor, der bruges til softwareudvikling. ASP bruges til at oprette desktop- og webapplikationer. Før din Windows 7-computer kan være vært for disse tjenester, skal du installere og konfigurere IIS-værktøjet til at være vært for ASP-sider. Dette gør det muligt for din maskine at være vært for og udføre sider til webudvikling.