Sådan netværk to computere ved hjælp af en USB-hub

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer software, der fulgte med dit USB-netværkskabel på begge de computere, du vil have netværk.

2.

Stik USB-huben i computeren, som du vil forbinde alle de andre computere med.

3.

Tilslut USB-brokablet til begge computere.

p> 4.

Åbn 'Netværksforbindelser' på den computer, der har en internetforbindelse. Her er alle netværkskortene til din computer placeret.

5.

Højreklik på netværkskortet, der styrer computerens adgang til internettet; en menu vil dukke op. Hvis du arbejder fra en trådløs router, vil dette være under 'Trådløs' sektionen. Hvis din computer skal tilsluttes til en Ethernet-kabel for at få adgang til internettet, ligger dette under 'Local Area Connection' boksen.

6.

Vælg 'Egenskaber' og derefter 'Avanceret'. En ny menu vil dukke op for fanen 'Avanceret'.

7.

Marker afkrydsningsfeltet, der siger 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse.' Vælg 'OK' i nederste hjørne af menuen.

8.

Genstart computeren. Når den er genstartet, vil de computere, der er tilsluttet til USB-huben, være i deres egen netværket.

Tips og advarsler

  • Sørg for at få et USB-brokabel i stedet for det standard USB-kabel, som ikke har en brochip- -Det standard USB-kabel kunne fryse dine USB-porte.
  • Du kan forbinde to computere sammen ved at bruge det korrekte USB-USB-kabel. Dette giver dig mulighed for at overføre filer frem og tilbage mellem de to computere uden at skulle brænde al informationen på en cd og derefter pope den cd i den anden computer og kopiere oplysningerne over. En af de vigtigste fordele ved denne type overførsel er hastighed - med et brokabel med en 2,0 USB-brochip, kan du overføre oplysninger med en hastighed på 480 megabyte per sekund. Et USB-hub er en enhed, som du tilslutter til din USB-port, der gør en USB-port til fire eller mere.