Sådan tilslutter du en bærbar pc, pc og mobiltelefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Mac OS X

1.

Klik på 'Systemindstillinger' og vælg 'Bluetooth' for at forbinde din bærbare computer med din pc og mobiltelefon. Sørg for, at din mobiltelefon og pc er i synlig tilstand, så din bærbare computer kan parre med dem. Alternativt, hvis din pc og mobiltelefon ikke er Bluetooth-aktiveret, kan du forbinde dine enheder med et USB-kabel. Slut USB-kablet til computeren, og du vil se enheden fylde på skrivebordet på din Mac.

2.

Klik på 'Konfigurer ny enhed.' Når du har klikket på '+' i nederste venstre hjørne af Bluetooth-installationsassistenten, skal du klikke på enhederne for at parre med din bærbare computer og klikke på 'Fortsæt.' Indtast '0000' for adgangskoden for at forbinde din pc og mobiltelefon med din bærbare computer. Adgangskoden er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at du tillader tilslutning af dine enheder.

3.

Klik på 'Systemindstillinger' og klik på 'Deling' for at udfylde elementer, som du gerne vil dele med din pc og mobiltelefon. Her kan du tjekke hver enkelt boks for hver tjeneste, du vil dele på dit netværk. Du kan dele filer som dokumenter, musik og meget mere.

4.

Klik på 'Valg' og afkryds feltet 'Del filer og mapper ved hjælp af SMB' (Windows). Dette giver dig mulighed for at dele din Mac laptop med din pc.

Microsoft Windows

1.

Klik på Windows-flag eller 'Start' for at udfylde menupunkterne på din bærbare computer og klik på 'Kontrolpanel.' Sørg for at Bluetooth er konfigureret på din pc og mobiltelefon, hvis de har det f eatur, og at de er i åbenbar tilstand. Alternativt kan du forbinde dine enheder med et USB-kabel. Enhederne vil fylde i mappen 'Computer', hvor der står 'Enheder med flyttbar lagring.'

2.

Vælg 'Netværk og Internet' for at udfylde delingspræferencerne for din bærbare computer . Her kan du vælge, hvordan du vil forbinde dine enheder, uanset om det er via Bluetooth, USB eller med netværksdelingscenter.

3.

Klik på 'Tilføj en enhed til netværket 'for at forbinde dine enheder. Her vil du se en liste over enheder, der registreres på dit hjemmenetværk. Du kan også tilføje pc'en og mobiltelefonen ved hjælp af et USB-kabel ved at klikke på denne mulighed i bunden af ​​installationsfeltet og følge vejledningen for at starte forbindelsen.

4.

< p> Klik på 'Kontrolpanel' i Windows-menuen og klik på 'Netværk og Internet' for at forbinde dine enheder via Bluetooth. Klik på 'Bluetooth-enheder' og 'Tilføj ...' for at tilføje din mobiltelefon og pc til din bærbare computer, og følg vejledningen for at forbinde din pc og mobiltelefon.

Tilslutning af din bærbare computer, pc og mobiltelefon gør hele forskellen, når du vil dele data mellem dine enheder. Ved at forbinde dine enheder kan du dele filer, der indeholder billeder, sange og endda en internetforbindelse, når du ikke har adgang til en internetforbindelse til hjemmet. Ved at forbinde din bærbare computer, pc og mobiltelefon via Bluetooth eller USB, kan du forbinde dem sammen og forbinde dem, når du har brug for det.