Hvordan konfigurerer jeg en Linksys WRT600N?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser.

2.

Skriv URL'en '192.168.1.1' (minus citatmærkerne) i adressen bar i din webbrowser og tryk 'Enter'. Dette indlæser Linksys konfigurationsværktøjs login-side. Skriv 'Admin' i feltet 'Brugernavn', lad adgangskoden være tom og klik på 'Log ind' for at indlæse konfigurationsprogrammet.

3.

Konfigurer Linksys routerindstillingerne til svarer til dine behov. For eksempel skal du klikke på 'SSID' for at ændre navnet på dit netværk. Klik på 'Sikkerhed' for at beskytte dit netværk med adgangskode. Klik på 'Gaming' for at åbne en bestemt port på routeren, der skal bruges til online videospil.

4.

Klik på 'Gem', når du er færdig med at foretage ændringer og lukke din webbrowser for at afslutte Linksys router konfigurationsprogrammet.

Linksys WRT600N er en type computerrouter, der kan transmittere et trådløst netværk på tværs af dit hjem eller kontorlokal. Du kan bare tilslutte en Linksys WRT600N til computerens modem, men det er ikke nok at starte processen. Du skal logge ind på Linksys konfigurationsværktøj og manuelt justere de relevante indstillinger for at opfylde dine behov. Dette kan gøres via en hvilken som helst webbrowser du vil gerne bruge.