Sådan ændrer du dit primære netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 7 'Start' -knappen og højreklik på ikonet 'Computer'. Vælg 'Egenskaber'. Dette åbner et vindue for dine systemegenskaber.

2.

Klik på knappen 'Skift indstillinger' nederst i vinduet i afsnittet 'Computernavn, domæne og arbejdsgruppeindstillinger .' Dette åbner et nyt konfigurationsvindue.

3.

Klik på 'Change' i fanen 'Computer Name'. I afsnittet 'Medlem af' skal du vælge 'Domæne', hvis det ikke allerede er valgt. Indtast dit primære domænenavnetværk i tekstfeltet.

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Indtast domæneadministratoradgangskoden, hvis du bliver bedt om det. Dette kræves kun, hvis du ikke er logget ind som administrator allerede.

Dine primære domæne netværksindstillinger bestemmer den server, der bruges til at give dine brugerrettigheder og de netværksdrev og ressourcer, som du har adgang til. Domænet er angivet i Windows-indstillingerne, når du konfigurerer din computer til et Windows-netværk. Hvis din computer skal oprette forbindelse til et andet primært domænenetværk, skal dette ændres i computerens Windows-systemindstillinger.