Sådan bruges den gamle bærbare computer som trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vurder din computer model ved at kigge efter drev eller udvidelsesporte (USB, Firewire, PC-kort osv.). Indsaml computerens tekniske oplysninger, herunder CPU-hastigheden (GHz eller MHz), ledig hukommelse, harddiskens kapacitet og det operativsystem, du kører.

(ref. 2)

2.

Bestem den bedste type produkt til din computer baseret på dens specifikationer. En trådløs USB-dongle kan bruges i enhver computer med en USB-port. PC-trådløse kort kræver en pc-stik og er generelt mere permanente trådløse løsninger. Køb den bedste mulighed for dig baseret på din computers behov.

(ref. 2)

3.

Installer den nye hardware på din gamle laptop. Slut din USB-dongle til den bærbare computer eller sæt dit trådløse kort ind i pc-kortpladsen. Brug installationsdisketter, der følger med hardware, til at installere den nødvendige software til at køre den. Download alle nødvendige software drivere. Test din dataforbindelse ved at åbne en webbrowser og bruge internettet.

(ref. 3)

Adventen af ​​laptop computing i midten af ​​1980'erne lovede magten på en stationær maskine i asmall pakke, der kunne transporteres med dig, hvor det er nødvendigt. Trådløs netværksteknologi vil dog ikke blive tilgængelig før det 21. århundredes skift. På grund af dette er der mange gamle bærbare computere, der blev bygget uden evnen til at oprette forbindelse til et WiFi-netværk ud af kassen. Opgradering af din gamle bærbare computer for at drage fordel af trådløs tilslutning vil spare dig penge på en ny computer og dramatisk øge computerens funktionalitet.

(ref. 1)