Sådan forbinder du Linksys med Netgear

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placér Linksys-routeren i nærheden af ​​Netgear-modemet. Prøv at oprette routeren inden for en fod af Netgear-modemet. Jo kortere Ethernet-kablet, der bruges til at forbinde udstyret, jo mindre signalforringelse, du oplever med internetforbindelsen. Må ikke overstige en afstand på tre meter.

2.

Sluk Netgear-modemet ved at tage det ud af stikkontakten. Hvis Linksys router er tændt, skal du tage strømkablet ud af stikkontakten for at slukke for det.

3.

Slut Ethernet-kablet til Netgear-modemet ved at tilslutte Ethernet-kablet stik i Ethernet-porten til højre for DSL-porten eller koaksialkablet. Skub kabelstikket i porten, indtil det klikker på plads. Tilslut den anden ende af Ethernet-porten til 'WAN' -porten på bagsiden af ​​Linksys-router.

4.

Slut Netgear-modemet til og lad det være et minut at Helt tilslutning til internetudbyderen. Tilslut Linksys-routeren og vent til lyset ved siden af ​​'Internet' og lyset ved siden af ​​'Wireless' lyser.

Mange DSL- og kabelinternetbrugere vælger Netgear-modemer til at oversætte det digitale DSL- eller kabelsignal til et brugbart internet-signal til deres computere. De samme mennesker vælger ofte at bruge en Linksys-router til at forbinde alle deres computere enten via en Ethernet- eller trådløs forbindelse. Både Netgear- og Linksys-routere har grundlæggende installationskomponenter, der gør det forholdsvis nemt at forbinde de to stykker udstyr. En grad i datalogi er ikke et krav om at forbinde Linksys til Netgear.