Sådan tilslutter du Eee-pc'en til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' u0026 gt; 'Kontrolpanel' u0026 gt; 'Netværk og internet' fra Windows 7-skærmen.

2.

Vælg menupunktet 'Opret forbindelse til et netværk' for at åbne et vindue med tilgængelige trådløse netværk i dit område. < /p>

3.

Highlight det trådløse adgangspunkt, du ønsker at oprette forbindelse til. Klik på 'Connect.'

4.

Indtast netværksadgangskoden, hvis du bliver bedt om det. Der kræves et kodeord, hvis du forsøger at oprette forbindelse til et sikkert adgangspunkt. Kontakt netværkssystemadministratoren, hvis du ikke har adgangskoden.

5.

Den trådløse netværksforbindelse vises som 'Connected', når en forbindelse er etableret.

Tips og advarsler

6.

Åbn din internetbrowser for at bekræfte, at du har oprettet en internetforbindelse. li> For hurtigt at aktivere eller deaktivere din trådløse netværksfunktion, tryk samtidigt på 'Fn' og 'F2'.

  • Vær forsigtig, når du surfer på internettet via en usikker offentlig forbindelse. Følsomme data, f.eks. brugernavne og adgangskoder , kan blive stjålet af en computer hacker over en usikker trådløs forbindelse.
  • Eee PC'ens lille fodspor gør det til en fremragende rejsesamfund til internetbrowsing, som f.eks. I et kaffehus eller i en lufthavn. Asus Eee-pc'er er udstyret til trådløs kapacitet, der kræver kun minimal konfiguration for at oprette forbindelse til et nærliggende trådløst internetadgangspunkt .