Sådan tilsluttes to computere via et Ethernet-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk begge computere.

2.

Slut dit Ethernet-kabel til hver computer. Ethernet-porten er normalt på venstre side af en bærbar computer eller på bagsiden af ​​et skrivebordstårn. Det ligner en telefonstik, kun større. Skub kablet ind, indtil du hører et klik.

3.

Start hver computer.

4.

Start 'Netværksopsætning Guiden.' Dette program.kan findes i kontrolpanelet. For at få adgang til kontrolpanelet skal du klikke på knappen 'Start' i nederste venstre hjørne. Vælg Kontrolpanel fra startmenuen. Guiden fører dig gennem processen, der forbinder dine to computere sammen.

Et Ethernet-kabel bruges til at forbinde to computere, så du kan overføre filer frem og tilbage mellem dem med en hastighed på 100 megabyte per sekund. Men ikke bare ethvert Ethernet-kabel fungerer - du har brug for et 'crossover-kabel'. Forskellen mellem et almindeligt Ethernet-kabel og et Ethernet-kabel er, at crossover-kablet er designet til både at sende og modtage data fra begge ender. Et almindeligt Ethernet-kabel kan kun sende eller modtage data fra den ene ende, men ikke begge dele.