Sådan udskifter du en computer på samme kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk alle kabler fra den gamle computer ud og flyt den gamle computer væk fra installationspladsen.

2.

Installer ny computer til installationsrummet. Tilslut periferkablerne (f.eks. Tastatur, mus og skærmkabler) til computeren.

3.

Kontroller, at den ene ende af Ethernet-kablet er tilsluttet en af ​​portene på kabelmodemet. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til computernetværksadapteren. Netværksadapterporten er identisk med portene på kabelmodemet; det ser ud som en stor telefonstik.

4.

Tænd computeren og åbn et webbrowservindue. Indtast adressen på et fælles websted (f.eks. 'Http://www.bing.com') i adresselinjen og tryk på 'Enter.'

Mange computersystemer er forbundet med højhastigheds-internetforbindelser. Når du opretter den oprindelige internetforbindelse, er der flere trin, der skal følges for at konfigurere bredbåndsmodemet. I det mindste kræver de fleste satellit-, DSL- og kabelmodemmer, at du indtaster dit brugernavn og adgangskode.Dette berører spørgsmålet: Må jeg gå igennem hele rutine for at oprette modemet igen, hvis jeg udskifter min computer? Hvis der ikke bliver foretaget andre ændringer (som f.eks. Udskiftning af modemet), er svaret nej. Heldigvis vil udskiftning af computeren ikke kræve nogen ekstra indsats end at sætte Ethernet-kablet i computerens netværksadapter.