Definer Virtual Host

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Virtuel hosting er en af ​​måderne, som et webhostingfirma kan give kunderne mulighed for at være vært for flere domænenavne. Konfigurationen kan blive kompliceret, men værtsselskabet bruger i det væsentlige en fil, der er skrevet til at instruere serveren til at tildele og indeksere IP-adresser, tildele plads, antal emailadresser, fil- og båndbreddeforbrug. En server kan levere tusindvis af virtuelle værter.

Funktioner

Der findes flere eksempler på den kode, der er nødvendig for at indstille din server som en virtuel server. Nogle er mere komplicerede end andre og hver afhænger af typen af ​​program, der bruges til at lette din server. Programmet Apache er en af ​​de mere almindelige softwarepakker, men Linux og Unix er også nemme at konfigurere. Koden er skrevet som HTML, ved hjælp af 'u0026 lt; u0026 gt;' og 'u0026 lt; / u0026 gt;' med koden skrevet mellem.

Forsigtig

Digital Daze skriver et ord med forsigtighed om brugen af ​​virtuel hosting på din server. Den første er tilladelsen vedrørende cgi-bin adgang til dine kunder. Når en klient har tilladelse til at få adgang til cgi-bin, er det muligt at få adgang til main cgi-bin og derved overtage serveren. CGI-bin er en af ​​de mange primære mapper, der instruerer og driver en server. Foundation PHP bemærker også, at Windows Vista og 7 har begrænsninger, der ikke giver dig mulighed for at foretage ændringer i nogle af scriptene. Der er et arbejde, der tilbydes at hjælpe med at skrive kode til Apache-servere for at oprette en virtuel vært. Kontakt din hostingfirma først for at sikre, at du ikke bryder kontrakt, hvis du planlægger at leje plads via din konto. Definitionen af ​​en virtuel vært er vedligeholdelse af mere end en server på en maskine ad gangen. Med andre ord giver du en dobbelt internetprotokoladresse (IP) på en computer. Hosting virksomheder, der ønsker at levere forskellige IP-adresser til kunder, regeringen og andre interesserede i at udnytte flere adresser, bruger virtuelle hosting.