Hvordan blokerer jeg eBay på Home Router?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Instruktioner

1.

Åbn din internetbrowser og log ind på din routerens kontrolpanel. Du skal have administratorrettigheder til at gøre dette. brugernavnet og adgangskoden, eller hvordan du får adgang til routerens kontrolside, henvises til din brugermanual.

2.

Se i menupunkterne for 'Adgangsbegrænsninger / regler' og klik det. (Det kan være angivet under en anden overskrift, 'Indstillinger').

3.

Opret en ny politik. Typisk er den første ting, du vil se, oversigtssiden af ​​alle dine regler, hvis nogen. Nogle routere kan vise formularen for at oprette en ny politik under resuméet, mens andre måske kræver, at du klikker på en knap for at oprette en ny politik. Klik på knappen 'Opret ny politik', hvis det er tilfældet.

4.

Indtast en politik / regelnavn. Navngiv det noget, der giver mening for dig; for eksempel 'eBay'.

5.

Aktiver regel. Routere, der deaktiverer regler som standard, vil normalt give en radioknap eller afkrydsningsfelt, der skal kontrolleres under oprettelsesprocessen. Routere, der aktiverer regler som standard, kan ikke bede dig om at aktivere reglen under oprettelsesprocessen. Klik på knappen 'Aktivér / Til' eller afkrydsningsfeltet, hvis en er angivet.

6.

Angiv hvilke computere på dit netværk, reglen gælder for. Klik på knappen 'Rediger liste / Gennemse' for at se en liste over computere på dit netværk. Vælg dem, du ikke vil have adgang til eBay. Hvis du vil blokere eBay på alle computere, skal du vælge dem alle. Klik på 'Gem indstillinger.'

7.

Indstil begrænsningstypen. Klik under 'Adgangsbegrænsninger' på 'Afvis'.

8.

Planlæg begrænsningen. Du kan vælge bestemte dage eller hver dag For gange kan du vælge 24 timer (hele dagen) eller indstille et tidsinterval. For altid at blokere det, vælg 'Everyday' og '24 hours.'

9.

Enter Hjemmesiden komplet URL-adresse, i dette tilfælde http://www.ebay.com

10.

Gennemgå din politik for fejl. Vær særlig opmærksom på webadressen. Hvis det ikke er helt identisk med den aktuelle webadresse, vil din blok ikke fungere. Det er ikke nødvendigt at indtaste noget, der vises efter '.com' -delen af ​​webadressen.

11.

Klik på knappen 'Gem indstillinger'.

12.

Klik på linket 'Sammendrag', hvis du ikke blev omdirigeret der, efter at du har trykket på 'Gem'. sørg for, at din nye politik er angivet og t hat det er aktiveret. Hvis det ikke er aktiveret, skal du markere feltet ud for reglen for at aktivere det.

13.

Afslut routerens kontrolpanel. EBay er nu blokeret fra dit netværk.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at din routers tid og tidzone er indstillet korrekt, hvis du bruger tidsfunktionerne i din adgangspolitik.
  • Vælg ikke at blokere HTTP (port 80) eller HTTPS (port 443). Dette gør din adgang til næsten hele internettet afskåret.
  • Blokerer eBay på din hjemmerouter kan lyde som en skræmmende opgave, men det er en hurtig og enkel ting at gøre. Skærmlayouter og menuterminologi varierer noget mellem de forskellige mærker af routere, men den grundlæggende procedure er den samme. For eksempel, hvilken producent kalder en politik, en anden kan kalde en regel. På bare et par korte minutter kan du blokere den uønskede hjemmeside fra hele dit netværk eller bare udvalgte computere på dit netværk.