Hvordan forbinder jeg en Linksys WRT54GS med et Qwest M1000 modem?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Mål afstanden mellem dine Linksys WRT54GS og dit Qwest Internet modem. Du skal købe et Ethernet-kabel, der er så tæt på denne længde som muligt fra en elektronikbutik.

2.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til dit Qwest Internet modem via Ethernet-udgangen på enhedens bagside. Kablet kobler simpelthen stik helt ind i modemets bagside.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til bagsiden af ​​Linksys WRT54GS trådløse router. Brug Ethernet-indgangen, der er adskilt fra de øvrige fire. De fire nummererede Ethernet-indgange kan bruges sammen med kabelforbundne fællesforbindelser. Brug Ethernet-indgangen, der er adskilt fra de andre, mærket 'IN'. Dine Linksys WRT54GS og dit Qwest-modem er nu forbundet.

En Linksys WRT54GS er en type trådløs router, der er i stand til at dele en enkelt internetforbindelse med flere maskiner samtidigt. Hvis du tilslutter dit Quest M1000 Internet-modem til dine Linksys WRT54GS, kan flere enheder f.eks. Bruge den internetforbindelse, som modemet leverer samtidig. For at forbinde din Linksys WRT54GS til dit Qwest M1000 Internet modem, er alt du behøver et Ethernet-kabel.