Hvordan konfigurerer jeg 8 stationære pc'er på et netværk til en printer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut printeren til en server, og konfigurer serveren som en printernetkort ved hjælp af 'Administrer din serverguiden.' Når det er gjort, skal du klikke på 'Start, Printere og Faxe', hvor du skal se din printer, som du lige har tilsluttet. Højreklik på den på din specifikke printer og vælg 'egenskaber'. Du vil se en række faner øverst. Klik på 'Deling' og vælg den radioknap, der siger 'Del denne printer.'

2.

Når du har valgt indstillingen 'Del denne printer', skal du skrive et navn til din printer i kassen, dette er navnet du senere bruger til at forbinde dine klientmaskiner til printeren. Anbring et afkrydsningsfelt i boksen, der siger 'Læg ​​denne printer i kataloget', så hvis en bruger forsøger at konfigurere printeren, kan de søge i mappen og finde den, hvis de ikke har den direkte vej. Klik på 'OK' for at lukke dialogboksen Printeregenskaber. Log ud af serveren.

3.

Log på den første klientcomputer som administrator. Klik på 'Start, Kør' og indtast navnet på din server i formatet \\ servernavn, og klik på 'OK'. Dette åbner dit vindue med delt mapper, og du bør se din printer, der er angivet her. Dobbeltklik på printeren, dette etablerer forbindelsen til printeren. Når udskrivningsjobbet åbnes, har du etableret forbindelsen til printeren.

4.

Mens udskrivningsjobsboksen er åben, skal du klikke på 'Printer' og vælge indstillingen ' Angiv som standardprinter. ' Luk dialogboksen til udskriftsjob. Inden du lukker 'Printere og faxmeddelelser', højreklik på printeren og vælg 'egenskaber'. Når egenskabsboksen åbnes, klik på 'Print test side', og dette vil bekræfte forbindelsen til printeren fungerer korrekt. Gentag disse trin for de syv resterende computere på netværket.

Tips og advarsler

  • Log altid ind på administratorens profil for at opsætte den nye printer , selvom brugeren har administratorrettigheder på sin profil.
  • Netværksudskrivning er en god mulighed for at centralisere brugerprojekter og reducere omkostningerne, fordi virksomhederne ikke behøver at købe en printer til alle brugere. Toner er også en vigtig faktor i konfigurationen af ​​en enkelt printer til alles brug. I stedet for at udskifte mange tonerpatroner behøver du kun at købe en stor, der vil medvirke til at reducere omkostningerne over tid. Netværksprintere giver administratorkontrollen over hvilke brugere der har ret til at ændre udskriftsjob. Dette forhindrer brugere i at stoppe et printerjob eller slette andres arbejde.