Hvordan opretter og udvikler jeg en PDF-musikwebsite?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Lav en liste over de sange, du vil have i PDF-formular på hjemmesiden. Adskil listen i sange, der er offentligt tilgængelige, og dem, der stadig er ophavsretligt beskyttede. (Hvis du ikke er sikker på, om en sang stadig er under ophavsret, skal du kontakte US Copyright Office på 202-707-3000 eller søge deres optegnelser online på copyright.gov. Dette kontor kan fortælle hvem der har ophavsret til de sange, du vil have .)

2.

Organiser din liste. Den nemmeste måde at organisere er på genre, men du kan også organisere efter tidsperiode, komponist og titel. liste i kategorier, sæt kategoriindholdet i alfabetisk rækkefølge.

3.

Bestem, om du skal opkræve for adgang til PDF-filerne. Hvis du vil beholde dit websted gratis, skal du sandsynligvis fjerne ophavsretligt beskyttede stykker, da ophavsretsindehavere sandsynligvis ikke vil give deres arbejde væk uden royalties.

4.

Kontakt ophavsretindehaverne for ikke-offentlige domæner. Bed om en licens til at distribuere PDF-kopier af noterne til hver sang og få din licensaftale skriftligt.

5.

Lej en grafisk designer til at komme med nogle musik- relaterede billeder og et hovedlogo til webstedet eller brug et digitalkamera til selv at lave billeder af høj kvalitet.

6.

Få PDF-kopier af noterne fra dine indehavere af ophavsret eller andre offentlige websteder, der giver mulighed for omfordeling af deres musik. Husk at du altid kan arrangere populære melodier som folkesangs selv og bruge programmer som Finale og Cute PDF Writer til at lave en noter PDF.

Find en hjemmeside skabelon online, der vil arbejde med organisationen af ​​din sangliste. Lej en webdesigner, hvis du ikke kan finde en skabelon, der passer. I det mindste skal hvert emne på din liste linke til en beskrivelse af PDF-filen og et download-link, eller selve varenavnet kan være downloadlinket. bør være en let at navigere menu for at komme rundt på webstedet, hvor links til hjemmesiden er af største betydning.

Undersøg webhostingfirmaer og vælg en udbyder. Se efter virksomheder, der tilbyder årlige priser, da disse tendens til at være billigere samlet, og tjek deres kundesupport ratings i anmeldelser.

9.

Vælg dit domænenavn og registrer det med din værtsleverandør. Registrér domænenavnet som dit DBA-navn hos statssekretæren, hvis du planlægger at sælge PDF-filer. Afhængig af din tilstand kan du også være nødt til at registrere dig for en forhandleres licens.

10.

Brug din skabelon og sangliste til at oprette individuelle sider til webstedet eller giv sanglisten til din grafiske designer, så han kan oprette den individuelle p aldre.

11.

Opret en måde at modtage betalinger fra kunder (f.eks. PayPal), hvis du planlægger at foretage overførslen til køb. Sørg for, at der findes links på siden til betalingsmetoden for hver sang, du lister.

12.

Upload siden og PDF-filer til webhostserveren. Dobbeltklik på, at alle links fungerer og offentliggør webstedet i overensstemmelse med værts publikationsprotokoller.

Den digitale musikindustri er meget rentabel. Grab Stats rapporterer, at digital musik opnåede mere end 5 milliarder dollar i omsætning i USA alene i 2009. En del af dette skyldes, at internettet tillader nem download af lyd. Men fordi folk ofte vil have arkivet til de sange, de kender og hører, er websteder med PDF-noter også efterspurgte. Udvikling af et sådant websted tager lang tid og forberedelse.