Sådan aktiveres trådløs netværksudskrivning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Aktivér printerdeling

1.

Tilslut din trådløse printer til en af ​​maskinerne i dit netværk. I mange hjemmenetværk er printeren knyttet til et skrivebord, men det kan i stedet tilsluttes til en bærbar computer.

2.

Klik på knappen 'Start' på dit Windows-skrivebord, og åbne 'Kontrolpanel.'

3.

Vælg 'Printere og anden hardware' og klik derefter på linket 'Vis installerede printere eller faxprintere'. Vælg den printer, du vil bruge på dit trådløse netværk, for at åbne en menu med printerindstillinger.

4.

Vælg fanen 'Deling' og kontroller, at 'Del denne printer 'er valgt. Hvis det ikke er det, skal du vælge det ved at klikke på det.

5.

Klik på 'OK', og luk 'Kontrolpanel.'

Fjern Computeropsætning

1.

Start computeren, hvorfra du vil kunne få adgang til printeren.

2.

Klik på knappen 'Start' på dit Windows-skrivebord, og åbn 'Kontrolpanel.' Vælg 'Printere og anden hardware' og vælg derefter 'Tilføj printer'. Dette vil bede Windows om at åbne 'Add Printer Wizard.

3.

Når du bliver bedt om det, skal du vælge 'Netværksprinter' og klikke på 'Næste'.

4.

Vælg den printer, du vil bruge fra listen over printere, der er produceret af 'Tilføj printerguiden', og klik på 'Næste' igen.

5.

Tillad 'Tilføj printerguiden 'for at afslutte at køre, og luk det, når det er færdigt. Bemærk, at før det er færdigt, kan guiden bede dig om at indsætte den cd, der fulgte med printeren, hvis den ikke kan finde printerdriverne alene.

Tips og advarsler

  • Du skal compl følg trinene i afsnittet 'Fjerncomputeropsætning' på hver computer i dit netværk, som du vil bruge printeren eksternt.
  • Netværksprintere kan konfigureres uden et direkte link til en computer, men dette kræver køb og installation af ekstra hardware.
  • Computernetværk giver computerbrugere mulighed for at dele en internetforbindelse og printer samt oplysninger. Netværkscomputere havde brug for at køre kabler og ledninger til hver netværkskomponent, hvilket gjorde processen logistisk vanskelig. Evnen til at forbinde netværkskomponenter uden ledninger har gjort det lettere at aktivere ressourcedeling og har bidraget til at øge antallet af netværk i boliger såvel som virksomheder.