Sådan gør du hurtigere opkaldstjeneste

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at dit modem er et 56 kbit / s modem, der overholder V.92-standarden. Opgrader dit modem til en nyere version, der opfylder disse kriterier, for at sikre, at du bruger hardware, der kan give dig hurtigere opkaldshastigheder.

2.

Slet browserens cache og midlertidige internetfiler. Tøm alle midlertidige filer fra harddisken til lejligheden for at forhindre, at cachen bliver fyldt med forældet information. Se dokumentationen til din browser for at bestemme, hvordan du rydder cachen for din specifikke software.

3.

Sørg for, at modemet er indstillet til at køre med den hurtigste hastighed. Kontrollér, at ældre operativsystemer, der blev udgivet før 56 kbit / s modemer, var almindelige, har ikke en standardindstilling, der har en lavere hastighed end modemet kan.

4.

Optimer din computer selv, ofte computerhardware, der ikke er direkte relateret til modemmet, kan faktisk nedsætte din internetforbindelse. Opgrader computerens hukommelse, CPU eller harddisk, hvis de er forældede. Afinstaller programmer, som du ikke bruger til at frigøre systemressourcer og installer kun nye programmer, som du rent faktisk vil bruge.

5.

Download og installer en webaccelerator. Brug disse tjenester til at øge effektiviteten af ​​dine downloads, de vil Udskift standardwebbrowserens cache med deres egne optimerede versioner for at reducere downloadtider.

Tips og advarsler

  • Opgrader dit opkaldsmodem, hvis det ikke er en 56 kbit / s, der er V.92-kompatibel, vil øge din opkaldshastighed mest signifikant.
  • Dial-up internet service var en af ​​de tidligste måder, forbrugerne kunne få adgang til internettet. Dial-up er fortsat en populær mulighed for uformelle brugere og er ofte den eneste mulighed, der findes i landdistrikterne. Mens en opkaldsforbindelse aldrig vil være lige så hurtig som en ægte højhastighedsforbindelse til internettet, er der måder, hvorpå du kan justere dit computersystem for at gøre din opkaldservice hurtigst muligt.