Sådan lærer du om oprettelse af et computernetværk i dit hjem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tjek bøger om hjemmenetværk fra dit lokale bibliotek eller køb dem fra boghandlere eller online. Konsentrere dig om 'nybegynder' bøger som 'Home Networking for Dummies' (Kathy Ivens) og 'Wireless Home Networking for Dummies' (Danny Briere, et al.). To andre gode referencer er 'The Home Networking Survival Guide' (David Strom) og 'Home Networking Demystified' (Larry Long). Lav en liste over begreber eller begreber, der stadig forvirrer dig efter at have læst, eller lav en liste over spørgsmål, du har.

2.

Tilmeld dig grundlæggende hjemme netværksklasser eller seminarer. Disse klasser varer normalt ikke mere end en uge. I nogle tilfælde varer de kun få timer. Instruktører angiver normalt målgruppen og niveauet for klassen - begynder vs avanceret, teenagere mod seniorer - så du har brug for 'Vær ikke bekymret for ikke at passe ind i gruppen. Kurser er tilgængelige online. Hvis du ikke kan finde et online kursus eller en fuld klasse, så den passer til din tidsplan eller økonomi, skal du kontakte din lokale gymnasium eller universitet og spørge om du kan sidde på dele af en netværksklasse - administrationen skal have en tidsplan for, når lærere vil adressere hjemme netværk på institutionen. Tag din liste over spørgsmål eller vilkår med dig og se om din instruktør ikke kan afklare listeposterne for dig.

3.

Shadow a netværkstekniker som dem fra Best Buy 's Geek Squad eller dine lokale internetudbydere, så du kan se dem arbejde. De fleste virksomheder vinder dig ikke med at tagge sammen for en dag, mens de opretter netværk til andre, så længe du planlægger skyggen foran tiden. Du skal muligvis underskrive en grundlæggende undtagelse, der angiver, at du er ansvarlig for alt, hvad du gør uden tilladelse, bare fordi netværksfirmaet vil blive undskyldt for forpligtelser fra ikke-ansatte.

4.

>

Kontakt dine venner, der kender til hjemmenetværk. Har et LAN-netværk (lokal netværk), hvor alle bringer sin computer og opretter et grundlæggende netværk til at spille computerspil. Du kan spørge dem netværksspørgsmål, som du er på vej.

5.

Besøg hjemmesider som microsoft.com for at finde vejledninger til specifikke problemer i forbindelse med hjemmenetværk, såsom at øge router-signalet eller få adgang til indstillinger for trådløse sikkerhedsadgangskoder.

Reference Hylde angiver, at 85 procent af de amerikanske boliger har baseret på 2009-data mindst en computer. Næsten 1 ud af 4 boliger har tre eller flere computere. Som et resultat er behovet for hjemmenetværk stigende, da computere bliver mere almindelige. Selvfølgelig har ikke alle specialiseret sig i informationsteknologi. Folk har brug for måder at lære om hjemme computernetværk. Disse metoder er tilgængelige for mennesker i alle aldre og koster relativt lidt til ingenting.