Sådan oprettes et FTP-websted i Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', derefter 'Kontrolpanel', derefter 'Programmer' og derefter 'Slå Windows-funktioner til eller fra.' Klik på ikonet '+' ved siden af ​​'Internet Information Services' og derefter ved siden af ​​'FTP Publishing Service.' Klik på 'FTP Management Console' og 'FTP Server' for at sikre, at de er aktiverede, og klik derefter på 'OK'. Luk disse indstillinger.

2.

Klik på 'Start', derefter 'Kontrolpanel', derefter 'Administrative værktøjer' og dobbeltklik derefter på 'Tjenester'. Højreklik på 'Microsoft FTP Publishing Service' og vælg 'Start' for at starte FTP-tjenesten. Du har nu oprettet et FTP-websted fra din Windows Vista-maskine.

3.

Luk vinduet 'Services' og dobbeltklik derefter på 'Internet Information Services' i 'Administrative Værktøjer 'vindue. Klik på ikonet '+' ved siden af ​​din computer og derefter ved siden af ​​'FTP-websteder'. Vælg dit FTP-websted under det, og sørg for, at Play-ikonet er grå. Hvis det er, vil dit FTP-websted nu køre. Højreklik på FTP-webstedet og klik på 'Egenskaber' for at gennemse de tilgængelige indstillinger for dit websted.

4.

Gå til 'C: \ Inetpub \ ftproot' for at se din FTP-mappe er standard rod. Denne mappe gemmer alle de filer og mapper, der skal deles.

5.

Søg efter din foretrukne søgemaskine til ' Hvad er min IP-adresse 'for at finde en IP-statistikwebsted. Når du har fundet ud af din eksterne IP-adresse, skal du give den til andre, så de kan få adgang til dit FTP-websted.

Hvis du vil være vært for filer, som andre kan downloade, kan du tillade dem at oprette forbindelse til din computer via en filoverførselsprotokol (FTP), som er en metode til, at computere kan forbinde og få adgang til hinanden. Når du har fået din FTP oprettet i Vista, kan du give andre personer med din computers IP-adresse til at oprette forbindelse til din FTP-server.