Sådan testes uploadhastighedstider

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg et websted for online uploadhastighedstest. Prøv Speedtest 's 'Global Broadband Speed ​​Test', 'Bandwidth Place' s 'Internet Speed ​​Test' eller Internet Frog' s 'Speed ​​Test Tool.' Se linkene i afsnittet Ressourcer i slutningen af ​​denne artikel.

< p> 2.

Klik på knappen 'Start' på det websted, du vælger at starte hastighedsprøven. Alle tre tests måler både upload og downloadhastigheder. Tillad testen at fuldføre.

3.

Bemærk uploadhastigheden fra testen. Find den i den nederste af to blå bokse, hvis du bruger Speedtest.net-webstedet. På BandwidthPlace.com-testen er det angivet i feltet 'Upload' i hovedtestvinduet og under overskriften 'Sidste resultat' under hovedtestvinduet. Uploadhastigheden er den nederste af to tal, der findes i øverste venstre hjørne af værktøjet InternetFrog.com.

4.

Bestem størrelsen på den fil, du vil uploade. Deltag den samlede størrelse af filen i kilobytes med den målte uploadhastighed i kilobytes per sekund for at bestemme den estimerede tid det vil tage t O upload en bestemt fil.

Tips og advarsler

  • Den testede uploadhastighed i kilobytes per sekund kan bruges til at beregne uploadtiden for en fil med enhver størrelse.
  • Uploadhastigheden er den hastighed, hvormed du kan overføre filer fra din computer til en anden computer eller en server på tværs af internettet. Uploadhastigheden er generelt langsommere end downloadhastigheden, og mange brugere bekymrer sig ikke om uploadhastigheden, fordi de bruger det meste af deres tid at downloade fra servere til deres pc'er. Hvis du planlægger at uploade mange filer, kan du estimere en upload tid ved hjælp af gratis online testværktøjer og udførelse af en simpel beregning.