Internet Proxy Information

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Proxyservere fanger dataanmodninger, inden de går ud på internettet og derefter sender anmodningerne via en anden computerport - en kommunikationskanal ifølge Indiana University.

Fordele

Proxy servere kan forbedre hastigheden af ​​web browsing ved at lagre tidligere viste websites for hurtig adgang, ifølge Microsoft. Du kan også bruge en proxy til at bestemme, hvilke indholdsdatamaskiner på et netværk, der muligvis vises. Brug af proxyservere øger sikkerheden, fordi eksterne forbindelser har en sværere tid at få oplysninger om dit netværk.

Overvejelser

Fordi proxyservere skjuler din sande identitet bag en enkelt identifikationsadresse, bruger hackere ofte internetproxier til at begå kriminalitet, som f.eks. ved hjælp af stjålne kreditkortnumre eller ulovligt indtastning af et netværk, ifølge TheProxyConnection.com. Internet proxies er webservere, der i det væsentlige fungerer som mellemled mellem din computer og internettet, ifølge Indiana University. Du ser typisk kun internetforbrugere, som virksomhederne bruger til at forbedre ydeevnen og filtrere uønsket indhold.