Sådan Hide Local Drive Winxp.Gpedit.Msc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kør'. Indtast 'gpedit.msc' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne GPO-editoren.

2.

Klik på ikonet 'Brugerkonfiguration' for at udvide en liste over GPO-objektindstillinger på din computer. Klik på 'Administrative skabeloner', og klik derefter på 'Windows-komponenter', og klik derefter på 'Windows Stifinder.'

3.

Dobbeltklik på den politik, der er mærket 'Hide these specified drives in My Computer.' Dette åbner dialogboksen Politik med en liste over drev, du kan gemme på maskinen. Marker afkrydsningsfeltet ud for hvert drev, du vil skjule.

4.

Vælg 'Aktivér' i rullemenuen Politikaktivering. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Genstart computeren for ændringerne træder i kraft.

Skærmen 'My Computer' i Windows XP viser alle harddiske, herunder netværksdrev, der er tilgængelige på computeren. Hvis du har et netværksdrev, du vil kortlægge til en lokal maskine, men du ikke vil have brugeren at se den, bruger du GPO (Group Policy Object) til at skjule drevet fra brugeren. GPO editoren (gpedit.msc) giver et nemt konfigurationsmodul, der gør det muligt at skjule ethvert drev på en Windows XP-maskine.