Sådan testes opkaldshastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Michigan State University 'Speed ​​Test'

1.

Åbn din webbrowser til Michigan State University Speed ​​Test-siden. Se linket i referencerne nedenfor.

2.

Vælg en testfilstørrelse fra rullemenuen i det andet sæt menuer på siden, der er placeret under det afsnit, som begynder med 'For en opkaldsforbindelse.' Vælg en større testfilstørrelse for mere præcise resultater.

3.

Klik på knappen 'Kør test'. Tillad, at testfilen downloades.

4.

Bemærk den tredje linje af resultaterne; Dette er hastigheden på din opkald til internetforbindelse.

Toast Net 'Internet Speed ​​Test'

1.

Naviger til Toast Net 'Internet Speed ​​Test' internet side. Brug linket i referencer nedenfor.

2.

Vælg alternativet 'Shuttle' eller 'Text' under 'Opkald' på venstre side af den blå boks .

3.

Tryk på knappen 'Kør test'. Lad testfilen downloades til dit system. Tillad browseren at omdirigere dig til resultatsiden.

4.

Vær opmærksom på din opkaldshastighed som den øverste linje i grafen; Din hastighed er angivet til højre for linjen i Kbps. Sammenlign din opkaldshastighed til andre internetudbydere og gennemsnitshastigheden for brugerne af værktøjet.

Internetfrog 'Speed ​​Test Tool'

1.

Åbn internettet Frog 'Speed ​​Test Tool' i din webbrowser. Klik på linket i referencer nedenfor.

2.

Tryk på den grønne 'Klik til start' -knap midt på skærmen. Vent på, at testen kører.

3.

Kontroller dine download- og uploadhastigheder i øverste venstre hjørne af testdialogboksen. Se på graferne under numrene for at sammenligne din opkaldshastighed med andre typer internetforbindelser.

Højhastigheds internetforbindelser bliver mere almindelige overalt, da infrastruktur spredes og priserne falder. Højhastighedstilslutninger er dog ikke tilgængelige overalt, og selv om priserne falder, søger nogle mennesker at spare penge på deres internetregning. Af denne grund er dialup stadig en meget populær løsning på mange steder. Hvis du ikke er sikker på, hvor godt din opkaldsforbindelse udfører, er der websteder online, der vil teste din internetforbindelse og fortælle dig, hvor godt din opkald udfører i forhold til andre typer forbindelser.