Sådan tillader en bruger at tilføje en lokal printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Programmer'. Klik på 'Administrative værktøjer', og klik derefter på 'Active Directory Users and Computers.' Dette åbner en konfigurationskonsol.

2.

Højreklik på domænenavnet på venstre side af vinduet. Vælg 'Egenskaber' i pop op-menuen.

3.

Klik på knappen 'Ny' i afsnittet 'Gruppepolitik'. Klik på 'Brugerkonfiguration' i det åbne GPO-editorvindue for at udvide en liste over muligheder. Klik på 'Administrative skabeloner', og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Klik på 'Printere' for at se en liste over printerpolitikker.

4.

Dobbeltklik på 'Deaktiver tilføjelsen af ​​printere' -politikken. Vælg 'Deaktiver' for at tillade tilføjelse af printere af netværksbrugere. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

Dit gruppepolitiske objekt (GPO) på et Windows-netværk giver dig mulighed for at styre printere, der er tilknyttet en klientcomputer. Du kan forhindre brugere i at installere en lokal printer af sikkerhedsmæssige årsager. Men hvis du skal tillade brugeren at installere en ny printer på maskinen, kan du bruge GPO-editoren til at aktivere brugerrettighederne. Dette er gavnligt, hvis du har en bruger, der pendler og har en lokal printer på skrivebordet, der kræver installation.