Sådan udskriver du fra den eksterne computerforbindelse med Windows Vista Home

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på ikonet 'Start' på computerens skrivebord. Klik på 'Alle programmer', efterfulgt af 'Tilbehør'. Fra listen over tilgængelige indstillinger klikker du på 'Fjernbordsforbindelse' for at åbne programmet.

2.

Klik på pilen ved siden af ​​'Indstillinger' nederst på 'Fjernskrivebord Forbindelse '-vindue.

3.

Klik på fanen' Lokale ressourcer 'øverst i vinduet. Marker afkrydsningsfeltet 'Printere' under overskriften 'Lokale enheder og ressourcer'.

4.

Klik på 'Connect' for at starte forbindelsen til eksternt skrivebord.

5.

Vælg det dokument, du ønsker at udskrive, og klik på 'Udskriv'. Vælg din lokale printer fra de viste muligheder og klik på 'Print' igen for at udskrive dokumentet på dit lokale system.

Windows Vista Remote Desktop Connection-funktionen tillader to computere at blive tilsluttet for at få adgang til programmer og filer på værtscomputeren til brug på en klientcomputer. Når enheden er blevet tilsluttet en værtscomputer via Remote Desktop Connection, kan en klientcomputer på et andet sted få adgang til værtsskrivebordet nøjagtigt som det vises på værten, ændre og få adgang til indhold over fjernforbindelsen. Dokumenter på værten kan udskrives på klientcomputerens printer ved hjælp af et sæt hurtige trin for at aktivere udskrivning via fjernforbindelse.