Internet Server Definition

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internet Server Definition

Det beskrives som et selvstændigt system, der er tilpasset til brug med internet og intranet hosting. Det fokuserer på at forbinde brugere til internettet. For at konfigurere serveren skal i stedet for at bruge en skærm og et tastatur, der er tilsluttet maskinen, have adgang til systemet eksternt ved hjælp af internetbrowseren og en særlig webadresse.

Funktioner

Der er en Antal forskellige internet-servere, som fungerer forskelligt afhængigt af, hvordan de er konfigureret. En version bruges af forretningskontorer til at organisere og overvåge deres medarbejders trafik på kontoret. Den mest almindelige er dog, at internetservere (webservere) rundt om i verden lagrer tilgængelig information til internetbrugere.

Betydning

Internet-servere kaldes internettet 'Backbone' og uden regelmæssig vedligeholdelse og opgradering, Internettet ville ikke eksistere. De giver adgang til den virtuelle verden, kendt som internettet. Internettet er et stort netværk af hardware, der bruges til at lede digitale oplysninger og forbinde individer til hinanden. Dette kræver en sofistikeret mængde teknologi til at organisere og forbinde enkeltpersoner fejlfrit.