Sådan ændres en lokal administratoradgangskode til en domænecontroller

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på domænecontrolleren ved hjælp af dit nuværende administratoradgangskode. Klik på Windows 'Start' knappen og vælg 'Control Panel.' Dobbeltklik på 'Brugerkonti' for at åbne et nyt vindue.

2.

Klik på 'Skift dit kodeord' i afsnittet 'Lav ændringer i din brugerkonto'. Dette viser tekstbokse til ændring af din adgangskode.

3.

Indtast din nuværende adgangskode i den første tekstboks. Indtast den nye adgangskode i tekstboksen 'Ny adgangskode'. Indtast det en anden gang i bekræftelses tekstboksen.

4.

Indtast et kodeord, hvis du ved et uheld glemmer adgangskoden og klik på knappen 'Change Password' for at gemme dine ændringer .

Den lokale administratoradgangskode på din Windows 2008-serverdomænecontroller giver dig mulighed for at ændre indstillingerne kun på den lokale maskine. Dette er gavnligt, hvis du vil foretage ændringer på den lokale maskine uden behov for globale ændringer på netværket. Du kan redigere denne lokale administratoradgangskode for at undgå uautoriseret adgang til din domænecontroller, som kan bringe ned netværkstjenester og lade private netværksdata være sårbare over for hackere.