Sådan laver du et hus trådløst til en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt routeren i nærheden af ​​en computer med et kablet netværkskort. Slut computeren til en af ​​routerens åbne porte med et netværkskabel. Åbn en webbrowser og indtast routers IP-adresse. Indtast brugernavn og adgangskode, når du bliver bedt om det. Disse oplysninger kan være i routeren papirarbejde eller på bunden af ​​routeren. Indtast et navn til routeren, og tænd for enhver sikkerhed under den trådløse fane, som f.eks. WEP. Du skal kende WEP-nøglen, så de andre computere kan oprette forbindelse til netværket.

2.

Find en central placering i dit hus for at holde routeren. at dele internettet via routeren, men du er begrænset til at have din router nær placeringen af ​​din bredbåndsforbindelse. For DSL skal du have din router i nærheden af ​​en telefonlinje og til en kabelmodemforbindelse, du skal bruge den til at være tæt på en kabeludgang.DSL- eller kabelmodemet skal oprette forbindelse til et netværkskabel fra modemmet til routerens internet-port.

3.

Konfigurer din computer . Sørg for, at din computer har en trådløs netværksadapter. Hvis det ikke gør det, kan du købe en ekstern USB-adapter. Klik på adapteren i proceslinjen, vælg din router og klik på 'Connect.' Indtast WEP eller sikkerhedsnøglen, hvis du sætter en op.

For mange år siden, hvis du ønskede at opsætte et netværk i dit hus, betød det at strække netværkskabler overalt og stadig begrænser, hvor du kunne bruge din computer. Med den nuværende teknologi er det forholdsvis enkelt at indstille dit hus op til trådløst at bruge computeren via et netværk. Med lidt planlægning kan du gøre hele dit hus til et sted, hvor du kan få adgang til internettet, samt andre computere på dit netværk.