Sådan laver du trådløs signal bedre på en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gendan dit trådløse center af operationer, f.eks. dit modem, router eller andet udstyr, du bruger til at bringe internettet til dit hjem eller kontor. Selv den dekorative bevidste vil finde dagens udstyr attraktivt nok til at ses på en central placering i stedet for at gemme sig i et hjørne. Der er også færre ledninger at bekymre sig om.

2.

Brug en booster eller en antenne Du kan købe en billig model, der plugger ind i din router Eksperiment ved at indstille antennen i forskellige retninger for at få det optimale signal. En HGD-antenne (høj forstærkningsretning) vil øge styrken og rækkevidden af signal kommer ind i din computer.

3.

Monter din router på væggen. Eksperiment for at se, hvor du får det bedste signal. Dette vil også hjælpe med at skære på alt, hvad der måtte være forstyrre dit signal.

Tilføj ekstra adgangs- eller indtastningspunkter i bygningen, hvor du vil øge dit signal. Hvis du bor i et to-etagers hus, har du adgang peger både ovenpå og nede. Hvis du bruger ekstra penge, er det ikke i kortene lige nu, se om du kan finde en repeater - disse får det trådløse signal og 'gentager' det, selvom en gentager r skal ligge inden for netværket. En repeater er overkommelig og kræver ingen ekstra ledninger.

Køb en strømforsyningsforlænger, en relativt ny enhed, der sender det trådløse signal via din strømforsyning i stedet for via telefon linjer. Du krog den ene ende i routeren og den anden ende i en stikkontakt. Du bør se en mærkbar forbedring med det samme.

Tips og advarsler

  • Der udvikles nye enheder næsten dagligt, så tjek dine yndlingsblog og computersteder for opdateringer og nye ideer.
  • Det er ulovligt at bruge andres trådløse signal.
  • Flere og flere mennesker køber bærbare computere for at have fordel af bærbarhed og bevægelsesfrihed. Internetudbydere springer konstant på servere, og hvad er den nyeste teknologi i dag er 56K i morgen. I mellemtiden har vi alle brug for råd om, hvordan vi maksimerer vores trådløse signal for at få størst mulig gavn af den hastighed, vi har i dag. Fordelen ved at bruge en bærbar computer er at du kan bevæge dig rundt. Må ikke sidde fast på ét sted på grund af et dårligt trådløst signal.