Sådan øger du trådløs rækkevidde

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gendan den trådløse router. Hvis en router er tæt på store metalgenstande eller andre store forhindringer, kan det hæmme signalstyrken. Placer routeren i et centralt område med uhindrede synlinjer til de computere, der forbinder til netværket. Hvis du løfter roeren væk fra gulvet, kan det også forbedre signalområdet.

2.

Brug netværksudstyr fra samme producent. Brug af routere og trådløse adaptere produceret af samme firma kan sikre det bedste kompatibelt mellem enheder.

3.

Installer en trådløs repeater eller signalforstærker mellem routeren og computeren med lavt signal styrke. En trådløs repeater er en enhed, der kan placeres mellem en router og de computere, der forbinder den til forbedring af signalstyrken.

4.

Opdater dine trådløse adapterers drivere. til webstedet for din trådløse adapters fabrikant og søg efter download af drivere, der er kompatible med din trådløse adapter. Download en kompatibel driver og kør installations- eller installationsfilen for at installere nye drivere. Du kan tjekke din enhedstype og producent ved at klikke på 'Start', højreklik på 'Computer', klikke på 'Administrer', klik på 'Enhedshåndtering', dobbeltklik 'Netværksadaptere' og derefter højreklik på din trådløse adapter og vælg 'Egenskaber .

Tips og advarsler

  • Hvis der er flere computere tilsluttet dit trådløse netværk, bruger hver en af ​​netværkets båndbredde, hvilket kan resultere i langsommere internethastighed på hver enkelt computer.
  • Opgradering af dit netværk med en ny trådløs router eller trådløs adapter kan forbedre signalstyrken og hastigheden.
  • Trådløse netværk er grupper af computere, netværksenheder og andre computerressourcer som printere, der er forbundet til hinanden ved hjælp af radiofrekvenssignaler frem for fysiske kabler som et standard lokalnetværk. Trådløst netværk giver mulighed for større mobilitet end standardnetværk og er almindeligt på offentlige steder, hvilket gør det muligt for personer med mobile enheder som laptops at få adgang til internettet efter behov. Internethastigheden på et trådløst netværk bestemmes dels af styrken af ​​det trådløse signal, som en computer modtager. Der er flere måder at øge rækkevidden af ​​et trådløst netværk og forbedre signalstyrken.