Sådan overvåger du netaktivitet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til vinduets Netværksdeling Center-funktion ved først at klikke på ikonet 'Start' nederst til venstre på skærmen. Klik på 'Kontrolpanel' og vælg 'Netværk og deling Center. '

2.

Klik på' Se hele kortet 'for at se alle enheder og computere, der er tilsluttet dit netværk. Du vil også kunne få adgang til andre netværksoplysninger, f.eks. om dit netværk er et internetnetværk bestående af forskellige computere, der er tilsluttet via internettet eller et lokalnetværk, der ikke kræver internetforbindelse.

3.

Klik på dit netværk, hvilket vil blive placeret under 'Forbindelser' -området i hovedvinduet Netværk og delingscenter. Yderligere detaljerede netværksaktivitetsoplysninger vises, f.eks. kilobytes eller antal informationspakker, der sendes på netværket. Oplysninger som længden af tid hver computer har været operationel og mængden af ​​data overført.

Tips og advarsler

  • Der er en umber af software programmer og værktøjer, der kan give detaljerede overvågningsoplysninger om, hvad folk gør på internettet. Nogle af disse netaktivitetsspionværktøjer kan hjælpe dig med at se, at websteder bliver besøgt og brugt tid. Nogle af disse værktøjer tilbydes gratis online, mens nogle sælges. Nogle kan spore tastaturindgang, så du kan genskabe kommunikation.
  • Nogle af disse spionværktøjer, der bruges til at overvåge internetaktivitet, bruges også af hackere og identificerer tyve til at stjæle vigtige oplysninger.
  • Be Pas på virus- og spywareangreb, når du downloader gratis aktivitetsovervågningsværktøjer online.
  • Spion og tjek på andre brugere på dit netværk ved at lære at overvåge netaktivitet. Du kan overvåge al internetaktivitet, der fortsætter, så længe din computer er en del af et netværk, uanset om netværket er et trådløst eller kablet internetnetværk eller et lokalt netværk. Hvis du vil overvåge netværksaktivitet, kan du kontrollere og beholde et øje med, hvad dine medarbejdere eller andre på dit netværk gør fra din egen computer. Funktionen 'Netværk og delingscenter' i Windows giver dig mulighed for at tjekke aktivitet som antal anvendelser, forbindelseshastigheder, båndbredde og meget mere.