Definition af Network Congestion

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Beskrivelse

Netværk fungerer som gader: De kan rumme en vis mængde internetbrugere komfortabelt, men efter dette beløb bliver de overvældede og langsomme. Den mængde trafik, de kan rumme, er afhængig af netværkets båndbreddegrænse.

Båndbredde

Båndbredde er den mængde plads, der er tildelt for brugere at oprette forbindelse til og bruge et netværk. Netværket forbinder brugerne med interne servere og Båndbredde bestemmes af både den hardware, der bruges på serveren, og internetbåndbredden købes hos et tredjepartsfirma.

Overvejelser

Den bedste måde at undgå overbelastning på er at forbinde på et tidspunkt, hvor der er mindre brugere i netværket. Der er ingen måde at undgå overbelastning i spidsbelastningstider, men ændring af de gange, hvor du får adgang til netværket, vil betyde færre brugere. Surfing på internettet er typisk en hurtig og nem måde at oprette forbindelse til med venner gennem chat eller for at finde oplysninger om næsten alt. Det eneste problem er, at internettet sommetider går langsommere til en gennemgang på grund af for mange brugere, der bruger netværket.