Hvilken server bruger jeg til Ventrilo-softwaren?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning

Opret forbindelse til den server, dine venner er forbundet med; Ventrilo er ikke officielt vært for servere. Hvis du og dine venner vil tale på Ventrilo, men ikke har en server, kan du oprette din egen eller leje en.

Server Software

Ventrilo tilbyder en gratis Ventrilo server download. Du kan installere Ventrilo server på din computer og kør din egen Ventrilo-server.

Operativsystemer

Ventrilo-serveren understøtter operativsystemerne Microsoft Windows, Mac OS X, Linux, Solaris, FreeBSD og NetBSD. Det kan køres på en stationær computer eller et dedikeret server system.

Leje en server

Ventrilo s hjemmeside opretholder en liste over officielt licenserede Ventrilo-hosting virksomheder. Du betaler for at leje en Ventrilo-server, og firmaet er vært for det på sine servere. Lejede servere er generelt mere pålidelige og har mere båndbredde end en Ventrilo-server kører på en bolignetværksforbindelse. Ventrilo er et internet voice-over-IP-program med en klient / server struktur. En bruger er vært for en server, som alle andre brugere opretter forbindelse til. I modsætning til andre programmer, som f.eks. Skype, er der ingen enkelt central server.