Hvordan installerer jeg WRT54GS tredjeparts firmware?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din internetbrowser og skriv '192.168.1.1' i adresselinjen. Dette er standard IP-adressen til en Linksys-router. Hvis du ikke har ændret denne indstilling på din router, starter denne adresse Linksys-administratorens dashboard.

2.

Indtast routerns administratornavn og adgangskode, når du bliver bedt om det. Medmindre du har oprettet din egen administratorkonto, er standard et tomt i brugernavn og 'admin' til adgangskoden.

3.

Gå til fanen 'Administrator' i top menuen og klik på 'Config Management.'

4.

Klik på 'Backup' knappen for at sikkerhedskopiere din nuværende router firmware, hvis du har problemer, der kræver dig for at geninstallere den oprindelige firmware.

5.

Klik på 'Firmware Upgrade' fra topmenuen.

6.

Klik på 'Browse' -knappen for at gennemse din computer til den tredjeparts firmwarefil, du har downloadet.

7.

Tryk på knappen 'Opgrader' og lad routeren installere det tredje- fest firmware. Det kan tage lidt tid, så tag ikke af eller bliv væk fra routersiden.

8.

Tillad, at routeren opdateres, når opgraderingen er færdig. Du skal nu have tredjeparts firmware installeret på din WRT54GS-router.

Tips og advarsler

  • Hvis tredjeparts firmware downloadet som ZIP eller RAR-fil skal du pakke filen ud for at kunne bruge den.
  • Tredjeparts firmware understøttes ikke af Linksys, og du kan muligvis ikke modtage teknisk support fra Linksys for problemer forårsaget af installerer den.
  • Tredjeparts firmware til Linksys WRT54GS-router er firmware, der er udviklet af fællesskabet, der kan tilføje forbedringer for at hjælpe din router til at køre bedre eller tilbyde flere funktioner. Denne firmware kan downloades fra firmware-udviklingswebsteder. Du kan installere tredjeparts firmware på WRT54GS-routeren ved at logge ind på din router via administratorens dashboardpanel.