Hvordan laver jeg et trådløst pc-kort?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find CF eller CardBus slot på din computer. En bærbar computer har normalt kun en eller to slots beregnet til PC-kort. Indsæt det trådløse pc-kort i sporet.

2.

Installer driveren, der følger med enheden. Placer cd-installationsprogrammet i det optiske drev, og vent derefter på, at driveren automatisk starter. Fortsæt med installationen og genstart computeren.

3.

Vent til computeren automatisk registrerer trådløse forbindelser. De skal dukke op i ikonet 'Trådløse forbindelser' i dit 'Systembakke' placeret nederst på computerskærmen. Højreklik på ikonet og vælg 'Se ledige trådløse netværk.'

4.

Naviger til vinduet 'Netværksforbindelser', hvis de tilgængelige trådløse netværk ikke vises i dit system bakke. Klik på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel' og derefter 'Netværksforbindelser'. Vælg 'Trådløse netværkstilslutninger', og dobbeltklik derefter på navnet på det trådløse netværk, der skal tilsluttes. Indtast WEP / WPA-passordet, hvis du bliver bedt om det. Computeren skal fortælle dig, at du allerede er tilsluttet Wi-Fi-netværket.

5.

Åbn en webbrowser, og åbn derefter et websted for at bekræfte, at du har tilsluttet computer til den trådløse forbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan oprette forbindelse til et trådløst netværk, skal du kontrollere, om du har indtastet den korrekte adgangskode / passord. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til netværket, skal du prøve at oprette forbindelse til en anden trådløs forbindelse.
  • Hvis du kunne oprette forbindelse til en offentlig trådløs internetforbindelse, men du ikke kan surfe på internettet, kan forbindelsen, du får begrænset på grund af antallet af brugere, der deler forbindelsen. Overvej at oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk.
  • Mange restauranter, caféer og indkøbscentre tilbyder gratis Wi-Fi til kunder, så det er vigtigt at vide, hvordan man opretter forbindelse til en trådløs forbindelse. Men hvad nu hvis din bærbare computer ikke har indbygget trådløs kapacitet? Så skal du installere en pc-kortadapter til din bærbare computer.