Oplysninger om Verizon Fios

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internet

FiOS residentielle internetplaner kommer i flere niveauer baseret på Mbps (megabits per sekund) downloadhastighed. Alle planer leveres med en trådløs router uden ekstra omkostninger, en Verizon-e-mail-adresse, adgang til ESPN3.com-indhold, 24-timers support og gratis personlig webplads. FiOS Internet tilbydes også små forretningskunder.

TV

Der er fem residentielle FiOS TV-planer. Tre af planerne er tierbaserede og omfatter high definition kanaler. Der er en indstilling rettet mod Latino kunder kaldet La Conexion, som indeholder en række spanske sprogkanaler. En grundlæggende plan er tilgængelig for kunder, der kun ønsker modtagelse til lokale kanaler. FiOS TV er også tilbudt til små erhvervskunder.

Voice

FiOS Digital Voice bruger Verizons fiberoptiske netværk. Det omfatter ubegrænset telefonsamtaler, telefonsvarer og over 20 opkaldsfunktioner. forvaltes online via kundens Verizon-konto. Der er FiOS-planer for private og små virksomheder. FiOS er en række tjenester, der tilbydes af teleselskabet Verizon. Det omfatter bredbåndsinternetadgang, kabel-tv-service og telefonplan. Tjenesten kan bestilles som et bundt eller separat. De tilbydes uden en kontrakt, der giver kunderne mulighed for at annullere ydelserne uden straf.