Sådan aktiveres phishing-filteret med GPO

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og indtast 'gpedit.msc' i søgefeltboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne GPO editoren.

2.

Klik på ikonet 'Computer Policies' i venstre side af vinduet. På listen over muligheder udvidet under ikonet, klik på 'Politikker', og klik derefter på 'Windows Components' og 'Internet Explorer.' Her vises en række valgmuligheder i ruden til det centrale detaljer.

3.

Dobbeltklik på 'Sluk for håndtering af phishing-filter' i vinduet med centrale detaljer. Vælg 'Deaktiver' for at tænde filteret. Hvis du vælger 'Aktiver', deaktiverer phishing-filteret for dine brugere.

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine ændringer og lukke dit konfigurationsvindue. Næste gang dine brugere logger ind på netværket, er phishing-filteret aktiveret.

'Phishing' er udtrykket givet til websteder, der forsøger at narre brugere ind i private oplysninger såsom medicinske, finansielle eller andre adgangskodebeskyttede data. Internet Explorer har et internt phishing-filter, der bruges til at beskytte intetanende brugere fra phishing-websteder. En netværksadministrator kan tvinge dette phishing-filter til at tænde ved hjælp af editoren for gruppepolitikobjekt (GPO). Denne editor styrer oplysningerne og applikationerne på alle netværkscomputere.